Свободно време

Лято в Пампорово

Планината на Орфей предлага чудесни възможности за вашата лятна почивка сред оазис на чистота и дива природа. Дори само за миг да се полюбувате на красивата панорама и вдъхнете кристално чистия въздух, вие завинаги ще се влюбите в лиричните и магнетични Родопи.

В „Туристически център Пампорово“, който се намира на входа на курорта, можете да получите актуална информация за всичко в Пампорово и региона, както и да се възползвате от богато разнообразие на екскурзии, пешеходни преходи, вело турове и различни активности, които се предлагат на място.

Контакти: (+359) 0884 59 55 93 / (+359) 0882 64 31 00 / tic@pamporovo.me

Вижте тук летния каталог с разнообразие от активности, пешеходни и вело турове, екскурзии и други летни атракциони.

>> Лятна карта Пампорово

>> Летен каталог Пампорово

Зима в Пампорово

Зима в Пампорово

Пампорово осигурява възможности за практикуване на зимни спортове от началото на 60-те години на 20 век.

Ски пистите са разположени около връх Снежанка (1926 м.) и са с различна степен на трудност подходящи както за начинаещи, така и за напреднали скиори и сноубордисти. Ски зоната предлага зона за обучение на деца от 4 до 7 години разположена на ски център 2 Малина, както и подходящи обособени зони за спускане с шейни.

През 2017-та година за първи път в България двата курорта Пампорово и Мечи чал са обединени чрез една обща система с една лифт карта и осигурен непрекъснат транспорт със ски шатъл.

>> Карта на Ски Зона Пампорово